Joburi-Online.ro este un site de anunturi! Nu suntem raspunzatori pentru anunturile publicate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor
Link-uri utile
widgetPublica joburi pe siteul tau
categoriiJoburi pe categorii

Castiga intre 800 si 4000 euroin fiecare luna!

Tara : Romania
Oras : Iasi
Tipul jobului : Part-time
Posturi disponibile : 21
Valabilitate : 16-09-2018
CANDIDATUL IDEAL:

Vixen Studio – studio de videochat din Iasi – te ajuta sa obtii venituri financiare mari,pentru a fi fericita alaturi de familia ta si cei dragi tie.Trebuie doar sa ai pana in 50 de ani, indiferent de aspectul fizic,sa ti placa sa comunici cu mii de utilizatori din toata lumea (exceptie tarile pe care doresti sa le banezi).utilizatori platesc pentru fiecare minut din conversatia voastra.

Vixen Studio este condus de o echipa competitiva, tanara, ambitioasa si pregatita in orice moment sa te indrume in noul tau job. Iti propunem plata zilnica, saptamanala dar si bilunara, impreuna cu multiple bonusuri pentru realizari!

Iti oferim posibilitatea sa locuiesti fara sa platesti chirie intr unul din apartamentele noastre amenajate pentru cazare, atata timp cat ai nevoie!

Poti ajunge la castiguri de mii de euro/luna doar daca vei suna si te vei angaja repede la unul din urmatoarele numere de telefon:

Telefon: Aniela 0728941194 Wapp

Mihaela 0735168703 Wapp

Oana 077343316 Wapp

Andreea 0755439419 Wapp

Luminita 0728942252 Wapp

contact@vixenstudio.net

Vixen Studio ( Iasi si Suceava) – Studio Profesional de VideoChat

http://www.VixenStudio.net

Descrierea companiei :
Angajarea la Vixen Studio este pe cat se poate de simpla! Trebuie sa ai intre 18 si 45 ani! Suntem foarte dechisi, ne place diversitatea si fetele care stiu ce vor. In echipa noastra vei fi primita cu simpatie inca din primul moment in care ne-ai calcat pragul. Suntem gata sa credem in tine inca din primul moment, indiferent de felul tau de a fi si te ghidam inca din prima zi, prin training dar si sfaturi. studio videochat bucium – 0735168703 (wapp) Mihaela studio videochat podul de fier – 0728941194 (wapp) Aniela contact@vixenstudio.net http://www.VixenStudio.net http://www.VixenStudio.ro http://www.StudioVideoChatIasi.ro..
Nimeni nu a mai aplicat.
Joburi-Online.ro este un site de anunturi! Nu suntem raspunzatori pentru anunturile publicate.